Praktikant til HaveFest’ival

Har du lyst til at være med til at gøre en af Danmarks mindste festivaler større ? Du får ansvar og praktisk erfaring inden for festival og event med fokus på markedsføring og PR.

Har du talent indenfor kommunikation og sociale medier? Er du stærk i skriftlig kommunikation og elsker du udfordringer? Er du ambitiøs, hårdtarbejdende og god til både at arbejde selvstændigt og i tæt samarbejde med andre – så er en praktikplads på HaveFest’ival  i foråret 2019 en perfekt mulighed.

Hvem er vi?

HaveFesti’val er en af Danmarks mindste  festivaler der afholdes i Rask Mølle (Jylland) og har eksisteret siden 2014.

Vi er en nonprofit musikforening, som står for for planlægning og afvikling af festivalen. Vi koordinerer de frivillige, som har forskellige opgaver både udenfor og under festivalen. Du vil således blive en del af en meget flad organisation med mulighed for at tage fat om nye initiativer og opgaver hen ad vejen. Da vi er et lille tæt team med mange bolde i luften, er det vigtigt, at du er en teamplayer, der gerne går foran for at skabe en god stemning – også når der er travlt.

Hvilke opgaver vil du arbejde med?

Vi søger 1 dygtig kommunikatør, som er kreativ, ansvarsfuld og kan være med til at  udbygge og vedligeholde vores forskellige platforme inden for kommunikation.

Dine opgaver vil mest være hands-on i forhold til PR, SoMe og markedsføring – såsom planlægning af opslag på de sociale medier, opdatere websiden m.m. Men du vil også få muligheden for at deltage i det strategiske arbejde – specielt med vores sociale medier. Du vil ydermere arbejde med diverse ad hoc-opgaver, praktiske opgaver. du vil i stor stil komme til at skabe dine egne arbejdsopgaver i tæt samarbejde med foreningens bestyrelse.

Vi forestiller os, at du;

 • Har interesse for festival- og eventbranchen
 • Er god til at forvalte din egen arbejdstid og -indsats fornuftigt
 • Er god til at organisere dig og har tjek på detaljerne
 • Er initiativrig, klar på at skabe dine egne arbejdsopgaver og styr på deadlines
 • Brænder for kommunikation og (sociale) medier
 • Er en stærk skriftlig kommunikatør med gode skriveegenskaber
 • Er i gang med en relevant uddannelse indenfor kommunikation, events eller andet som gør du er perfekt til praktikpladsen.
 • Er en dygtig bruger af IT
 • Har kørekort

Vi kan tilbyde

 • Arbejde med markedsføring og PR
 • Diverse ad hoc opgaver i forbindelse med planlægning og afholdelse af festivalen

Hvornår er praktikopholdet?

Praktikopholdet er i foråret 2019 og er i tidsrummet midt februar til ca. slut juni 2019 (for du skal selvfølgelig med, når det går løs på festivalpladsen) – vi aftaler endeligt tidsforløb sammen. Forløbet kan sammensættes i timetal efter behov.  

Praktikstillingen er ulønnet.

Er du interesseret så send os din ansøgning via e-mail senest fredag d. 1. februar til info@havefestival.dk.

Har du spørgsmål? Så kontakt Mona Johansen Larsson  på info@havefestival.dk eller tlf. 20983318.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Ansøgningen sendes til: info@havefestival.dk Emne: Praktikant