Nyheder

Uncategorized

Konferencier :-)

HaveFest’ival er så heldig at Anders Vestergaard alias One Hand har sagt ja til at være konferencier og det er vi super beæret over 🙂 så glæd jer til at få artisterne præsenteret på en måde, så du ikke er i tvivl om hvem der går på scenen 🙂

Uncategorized

Rolf Heitmann er også på plakaten

Genren er folk-rock, americana og alternativ country, når Rolf Heitmann træder frem til mikrofonen med westernguitaren i favnen og mundharpe-stativet om halsen.

Rolf skaber en lyd, der går rent ind hos fans af legender som Bob Dylan, Johnny Cash og Willie Nelson.

“Sjældent velkomponerede sange”

                   Henrik Øster-Jørgensen, Herning Folkeblad

Uncategorized

Bryllup skal vi da også ha’ under HaveFest’ival……..

Lennart har endelig været på knæ, og Marianne har sagt ja. Så nu skal vi giftes, men hvordan ? Kirke naaaa Rådhuset tjaa vi kunne jo også crashe en fest, hmmm nåå ja der er jo HaveFest’ival den 15 juni i Rask Mølle, vi er jo alligevel medhjælper der, så det gør vi da, og HaveFestival er da klar på, at vi lige laver plads til en vielse mellem 2 bands 🙂

Uncategorized

One Hand er såå klar…..


Billedet er taget af Peter Langwithz Smith

Anders Vestergaard alias One Hand er en 26 årig ung Rapper og Sangskriver fra Esbjerg. Trods hans unge alder har han 10 års erfaring som udøvende musiker. Med op imod 100 koncerter til events og festivaler omkring i landet, deltagelser ved Freestyle Rap mesterskaberne “MC’s Fight Night” og “DM i Freestyle” og med flere hundrede tusinde afspilninger på YouTube, er han blandt Esbjergs absolutte Hip Hop elite. Han har styret scenen som konferencier til mange events, samt varmet den grundigt op for mange store kunstnere, heriblandt; Pede B, Mund De Carlo, Trepac, Kejser A, Wafande, Raske Penge, Tudsegammelt mfl., så det kan roligt siges at du er garanteret en rap omgang på opleveren!Musik genren er Hip Hop, mere præcist kan det ikke gøres. One Hand pryder sig af at være varieret i sit lydudtryk, så 2 numre aldrig føles ens. Dog går humor og selvironi igen som temaer, så der er altid nok at grine af (måske lidt at græde af), og garanteret noget at tænke over.


“Jeg har både i mit virke som journalist i Esbjerg og som indehaver af en mikro-musik-festival, hvor One Hand er fast og elsket inventar, faldet på halen over mandens ekvilibristiske evner ud i ord og rim, timing og finesse, humor og seriøsitet. Han har ordet i sin magt. Så er det sagt.” – Kim Westphal, journalist, festival-ejer og fan.


Billedet er taget af Peter Langwithz Smith

Billedet er taget af Peter Langwithz Smith

Billedet er taget af Peter Langwithz Smith
Uncategorized

Sunna

Sunna er en singer/songwriter bosat i Århus. SUNNA spiller drømmende folksy-pop, men hun spiller selv på guitar og synger, og optræder med sit live-band bestående af Sigurdór Gudmundsson bassist, Lasse Michelsen guitarist og Lars Pedersen på trommer. Musikken på albummet er enkel og oprigtig, hvor teksterne har hovedrollen, men understøttes godt af de smagfulde arrangementer af produceren Dennis ”Ghettoblast” Ahlgren, som bl.a. har produceret plader for Tina Dickow.

Sunna Gudlaugsdottir

Sunna er vokset op i en lille havneby i det nordvestlige Island. Hun har spillet musik siden hun var helt lille og blev sat til at synge andenstemme på sin fars sange. Hun er flakket lidt imellem Island og Danmark igennem årene, men har nu slået sig ned i Århus for at blive. Sunna fandt sammen med livebandet i 2018 og de klingede godt fra start. Bandet består af 50% islændinge og 50% danskere, og det mener de er den perfekte blanding. Alle er de scenevante kunstnere som er tæt spillet sammen og nyder at optræde, fortælle historier imellem sangene og være tæt på publikum.

Musikken er hovedsageligt folk-inspireret pop, men er egentlig ikke fastsat til nogen bestemt genre, da der både kan høres tunge beats og rå islandsk natur blandet ind i de guitarbaserede popmelodier. Sangene er varierede og finurligt sat sammen, men har det tilfælles at de alle sammen har en personlig tekst som mange kan relatere til, hvor der bliver sunget om de allerinderste følelser som ensomhed, depression og så selvfølgelig kærlighed. Inspireret af artister som Tina Dickow, Joni Mitchell og First Aid Kit bliver sangene overleveret varmt og intimt og der fortælles historier på overbevisende og rørende vis. Sangene omhandler også store emner så som feminisme og flygtningesituationen, som begge dele har stor betydning for sangerinden, og der høres inspiration fra de første troubadourer som Joan Baez og Bob Dylan.