Band info HaveFesti’val 2018

 

Klik på linket og lyt til Lesson No1    Ten Steps Behind

Lesson No.1 befinder sig I spændingsfeltet mellem energisk PowerRock og hyggelig Rock’n Roll. Sangene er personlige, med en passende distance og de er drevet af ægte indignation, skrammer og forundring. Bandet startede for ca. fem år siden som en trio, men har I december 2017 udvidet med en guitarrist, således at trioen I dag er en kvartet. Ved at ændre sangsproget fra engelsk til dansk, er udtrykket blevet helt anderledes nærværende, ligesom de musikalske referencer sjovt nok også ændrer sig.

I 2017 udgav bandet sin første hele cd med 13 originale sange, der er tilgængelig på alle streamingtjenester. Fremadrettet er der lagt I støbeskeen til en nyudgivelse, ved udgangen af 2018 eller i starten af 2019, med udelukkende danske tekster. Ambitionen med udgivelsen er ligeledes, at rykke udtrykket fra et DIY udtryk, til et professionelt. Bandet ligger således ikke stille, men befinder sig midt i et kraftspring og stiller derfor også store krav til sig selv.

Bandet består af Lasse Schurmann (trommer og kor), der sammen med Günther Paulsen (lead vokal og guitar) startede samarbejdet for snart fem år. I november 2017 tiltrådte Jesper Nissen Hansen fra Kolding, på bas og kor og kort før julen 2017, det sidste skud på stammen, Magnus Lykke Boel på guitar.

 

 

 

 

 

Vi er nu klar med offentliggørelsen af en solist der bare sparker r……..

S:B er en Rapper der er på vej frem , så glæd jer til at høre ham fyrer den af til HaveFestivalen

 

Black Sheep

                Description Black Sheep, det lyder som et heavy band, men det er nu mere populær musik.

Det forlyder at bandets navn er opstået efter et besøg i øvelokalet af et lille sort lam.

Bon Fire

”Bon Fire er 5 musik glade tosser der syntes det er vildt sjovt at komme ud og spille noget AC/DC for rock glade mennesker
AC/DC FEST OG ØL Kan det blive bedre… Nej Vel”

 

 

Med direkte reference til grungerockens beskidte tidsalder hylder DIRT rockikoner som

Alice In Chains, Stone Temple Pilots, Soundgarden og Nirvana. Med uhyggelig akuretesse,

den rette karisma og tilpas beskidt stemning og vibes får publikum den totale og ægte grunge oplevelse!