Billedet er taget af Peter Langwithz Smith

Anders Vestergaard alias One Hand er en 26 årig ung Rapper og Sangskriver fra Esbjerg. Trods hans unge alder har han 10 års erfaring som udøvende musiker. Med op imod 100 koncerter til events og festivaler omkring i landet, deltagelser ved Freestyle Rap mesterskaberne “MC’s Fight Night” og “DM i Freestyle” og med flere hundrede tusinde afspilninger på YouTube, er han blandt Esbjergs absolutte Hip Hop elite. Han har styret scenen som konferencier til mange events, samt varmet den grundigt op for mange store kunstnere, heriblandt; Pede B, Mund De Carlo, Trepac, Kejser A, Wafande, Raske Penge, Tudsegammelt mfl., så det kan roligt siges at du er garanteret en rap omgang på opleveren!Musik genren er Hip Hop, mere præcist kan det ikke gøres. One Hand pryder sig af at være varieret i sit lydudtryk, så 2 numre aldrig føles ens. Dog går humor og selvironi igen som temaer, så der er altid nok at grine af (måske lidt at græde af), og garanteret noget at tænke over.


“Jeg har både i mit virke som journalist i Esbjerg og som indehaver af en mikro-musik-festival, hvor One Hand er fast og elsket inventar, faldet på halen over mandens ekvilibristiske evner ud i ord og rim, timing og finesse, humor og seriøsitet. Han har ordet i sin magt. Så er det sagt.” – Kim Westphal, journalist, festival-ejer og fan.


Billedet er taget af Peter Langwithz Smith

Billedet er taget af Peter Langwithz Smith

Billedet er taget af Peter Langwithz Smith

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *