Hvis du skulle være i tvivl, kan Popular Panic bekræfte, at vi lever i en særligt up-fucked tid. Tag med ud i et behageligt stormende rockvejr, hvor lynet slår ned i populisme, fake news, clickbait, en stresset ungdom, fremmedfrygt, den bittersøde kærlighed og det stille håb midt i det hele.

Trioen har det tunge hjerte på rette sted med deres melankolske grungerock, der sender varme tanker tilbage til de beskidte 90’ere. Lyden er rå og sangenes enkelhed og energi står usandsynligt godt til en kold fadøl!

Popular Panic kommer fra Aarhus og blev dannet i 2017 af Frank Steffensen (forsanger, sangskriver og guitarist), Kenneth Schjødt Vingborg (bassist) og Rasmus Thomsen (trommeslager).

Siden debuten har live-erfaringen og øvelokalet formet et band, hvis optræden nok skal få dig til at træne nakkemusklerne.

Du kan høre musikken her:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *