RÅSTOFF(tidl. Lesson no.1) befinder sig I spændingsfeltet mellem energisk PowerRock og strait up Rock’n Roll. Sangene er personlige, med en passende distance og de er drevet af ægte indignation, skrammer og forundring. Bandet startede for ca. fem år siden som en trio, men har I december 2017 udvidet med en guitarrist, således at trioen I dag er en kvartet. Ved at ændre sangsproget fra engelsk til dansk, er udtrykket blevet helt anderledes nærværende, ligesom de musikalske referencer sjovt nok også ændrer sig.

I 2017 udgav bandet (Som Lesson no.1) sin første hele cd med 13 originale sange, der er tilgængelig på alle streamingtjenester. Fremadrettet er der lagt I støbeskeen til en nyudgivelse, ved udgangen af 2018 eller i starten af 2019, med udelukkende danske tekster. Ambitionen med udgivelsen er ligeledes, at rykke udtrykket fra et DIY udtryk, til et professionelt. Bandet ligger således ikke stille, men befinder sig midt i et kraftspring og stiller derfor også store krav til sig selv.

RÅSTOFF består af Lasse Schurmann (trommer og kor), der sammen med Günther Paulsen (lead vokal og guitar) startede samarbejdet for snart fem år. I november 2017 tiltrådte Jesper Nissen Hansen fra Kolding, på bas og kor og kort før julen 2017, det sidste skud på stammen, Magnus Lykke Boel på guitar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *