Vores musik kan bedst beskrives som en kage med en solid bund af lige dele Steppenwolf og Johnny Madsen, med et twist af Creedence og Belli og et skvæt Blues Brothers, herpå et lag Allan Olsen iblandet Magtens Korridorer, Dizzy Mizz Lizzy og ZZTop, rørt med Thomas H og Sheryl C, æltet med Lucas G og Tina T, mixet med Depeche Mode og Donna Summer, pyntet med Kinks og DAD, et skvæt T. Rex, et stænk Bowie og vendt i en blanding af CV og AC/DC med et pift Gasolin.

Som ingredienserne antyder, er vi vidt forskellige (også) når det gælder musiksmag. Inspirationen og stilen er selvfølgelig er præget af, at vi aldersmæssigt spænder over mere end 25 år, og har forskellige musikalske forbilleder. Men vi er helt enige om at fyre den af og få gang i festen… og det skal vi nok!

Jan Møller: Guitar og bas

Simon Vibe Grevsen: Guitar og keyboards

Henrik Nielsen: Sang og raslerier

Michael Pedersen: Bas og guitar

Adam Bak: Trommer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *